Kadang2 di KL kadang2 di N.Sembilan

Kadang2 kl. Kadang2 N9. Tanya dahulu sama ada saya di kl atau N9

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG SILA KLIK VIEW WEB VERSION JIKA ANDA MENGGUNAKAN MOBILE DAN TAK DAPAT MELIHAT GAMBAR, PAPARAN TERBAIK ADALAH MENGUNAKAN PC "

PETA LOKASI

PETA LOKASI
PETA KE LOKASI

Saturday, 19 May 2018

Urut lelaki Negeri sembilan sebulan Romadhan 2018

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. ( sentiasa  pastikan update terkini )

Sepanjang bulan Romadhan akan berada di Negeri sembilan. Lihat alamat lokasi dibawah.

Whatsapp lebih senang. Call mungkin tak diangkat jika tengah mengurut. Tak jawab atau lambat reply whatsapp mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca. Harap bersabar. Harap maaf.

Encik Mat , Whatsapp Hp 012-2948937 


Alamat
No 3 kampung senarak kuala pilah
Johol Negeri sembilan
Whatsapp 012-2948937 untuk share lokasi


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Memulihkan Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin Rm 100


Whatsapp Encik Mat 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi . Petang dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Dari bandar Kuala pilah 30 minit. 
Dari pekan Rembau 20 minit
Dari bandar Tampin 30 minit
Dari bandar bahau 40 minit
Dari bandar Seremban 40 minit
Dari Bandar kuala lumpur 1 jam.30 minit

 Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih